Нужни продукти
1 заек
0,500 кг картофи
2-3 моркова
2-3 супени лажици горчица
черен пипер
червен пипер
босилек
сол
Стъпки

Заека се нарязва на проции и се намазва с горчицата, оставя се да престои 2-3 часа в хладилника. В йенска тенджера се нареждат порциите, отгоре се нарязват на ивици картофите и морковите. Прибавят се подправките и се пече 2 часа и половин на 250 градуса. Бон апети.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
14.09.2011 г. 14:36 Полезен 5

Имам един бапрос Г-о Недjалкова,трjабwа ли да смjатам че в резептата са сае6ко сас селенчузи не исполсвате никаква маснина или марината,дори и бес вода.Сте се радвам ако ми отговорите.

Iordanka Görner коментира
Подобни рецепти