Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    500 гр. брюкселско зеле                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    4 твърдо сварени яйца                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1/2 връзка магданоз                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    50 гр. масло                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    3 с.л. галета                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    черен пипер                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    червен пипер                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    сол                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                30
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                15
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                45
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            На слаб огън загряваме маслото и запържваме леко галетата, добавяме нарязаните на ситно яйца, черен пипер, 1 ч.л. червен пипер, сол на вкус, разбъркваме и махаме от огъня.
Още топлото зеле заливаме с тази смес и поръсваме с магданоз. Сервира се веднага.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти