Нужни продукти
1 кг. пилешко филе
1 кг. гъби
1 с.л. вегета или пикантина
100 гр. масло
50 гр. брашно
1 зеленчуков бульон
сол на вкус
50 гр. маслини за украса
1/2 връзка магданоз за декорация
подготовка 40 минути
готвене 15 минути
общо 55 минути
Стъпки

Пилешкото филе се нарязва на хапки, наръсва се с черен пипер и олио и се пече се на скара или на тиган.
След това нарязваме и запържваме гъбите в масло с малко сол. Добавяме брашното, за да се запържи, добавяме 500 мл вода, вегетата и зеленчуковия бульон. Като заври, добавяме месото и оставяме да поври около 10-15 мин. на тих огън.
Накрая всеки по свой вкус аранжира вече готовият продукт.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти