Телешка чорбичка
Варите до омекване на месото.
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    200-300 гр. телешко                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 глава лук                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 картоф                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 чушка                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    пол. домат но пресен                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    малко ориз                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    магданоз                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    масло                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                10
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                20
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                30
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Запържваме си лукчето. Нарязваме прясното телешко на плоски ивици и го запържваме с лука наливаме водичка, когато се надигне пяна от месцето се обира с лъжичка, и така да ври до сваряване на месцето, ако е прясно ще е готово за 20 минути прибавяме нарязани останалите продукти и най накрая преди да отнемем от огъня 1-2 с.л. масло за аромат и магданоз.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти
                            
супер вкусна стана-- свеj вкус има и много аромат ,опитаите я много 6те ви хареса!!~