ЗА рецептата

Варите до омекване на месото.

Нужни продукти
200-300 гр. телешко
1 глава лук
1 картоф
1 чушка
пол. домат но пресен
малко ориз
магданоз
масло
Нужно Време
подготовка 10 минути
готвене 20 минути
общо 30 минути
Стъпки

Запържваме си лукчето. Нарязваме прясното телешко на плоски ивици и го запържваме с лука наливаме водичка, когато се надигне пяна от месцето се обира с лъжичка, и така да ври до сваряване на месцето, ако е прясно ще е готово за 20 минути прибавяме нарязани останалите продукти и най накрая преди да отнемем от огъня 1-2 с.л. масло за аромат и магданоз.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти