Нужни продукти за пазаруване

800 гр. телешко филе
50 гр. настърган кашкавал
1 яйце
брашно
черен пипер
масло
олио
сол
Нужно Време
подготовка 30 минути
готвене 30 минути
общо 60 минути

Стъпки

Месото се нарязва на 4 порции. Всяко парче се начуква на тънко. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус.
Панира се с настъргания кашкавал и се притиска за да залепне, след това се овалва с брашно и след това в разбито яйце.
Пържи се в масло и олио, като се зачерви, трябва да е готов. Поставя се върху хартия да се отцеди от мазнината и се сервира.

Месото се нарязва на 4 порции. Всяко парче се начуква на тънко. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус.

Панира се с настъргания кашкавал и се притиска за да залепне, след това се овалва с брашно и след това в разбито яйце.

Пържи се в масло и олио, като се зачерви, трябва да е готов. Поставя се върху хартия да се отцеди от мазнината и се сервира.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти