Нужни продукти
8 тънки телешки пържоли
8 тънки парченца бекон
8 тънки парченца кашкавал
4 с.л. заквасена сметана
3 с.л. брашно
олио
черен пипер
сол
подготовка 40 минути
готвене 30 минути
общо 70 минути
Стъпки

Начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер пържолките, върху тях поставяме бекона и кашкавала. Завиваме на рулца и прикрепваме с клечка за зъби. Овалваме в брашно и запържваме от всички страни, наливаме малко вода и задушаваме 30 мин.
Изваждаме клечките, в останалия сос прибавяме сметаната, сол и варим докато се посгъсти. Поднасяме с задушени зеленчуци и пържени картофи.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти