Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    800 гр. телешко филе                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    50 гр. настърган кашкавал                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 яйце                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    брашно                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    черен пипер                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    масло                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    олио                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    сол                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                30
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                30
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                60
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Месото се нарязва на 4 порции. Всяко парче се начуква на тънко. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус. 
Панира се с настъргания кашкавал и се притиска за да залепне, след това се овалва с брашно и след това в разбито яйце. 
Пържи се в масло и олио, като се зачерви, трябва да е готов. Поставя се върху хартия да се отцеди от мазнината и се сервира.
Месото се нарязва на 4 порции. Всяко парче се начуква на тънко. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус.
Панира се с настъргания кашкавал и се притиска за да залепне, след това се овалва с брашно и след това в разбито яйце.
Пържи се в масло и олио, като се зачерви, трябва да е готов. Поставя се върху хартия да се отцеди от мазнината и се сервира.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти