Нужни продукти
800 гр. телешко филе
50 гр. настърган кашкавал
1 яйце
брашно
черен пипер
масло
олио
сол
подготовка
30
минути
готвене
30
минути
общо
60
минути
Стъпки
Месото се нарязва на 4 порции. Всяко парче се начуква на тънко. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус.
Панира се с настъргания кашкавал и се притиска за да залепне, след това се овалва с брашно и след това в разбито яйце.
Пържи се в масло и олио, като се зачерви, трябва да е готов. Поставя се върху хартия да се отцеди от мазнината и се сервира.
Месото се нарязва на 4 порции. Всяко парче се начуква на тънко. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус.
Панира се с настъргания кашкавал и се притиска за да залепне, след това се овалва с брашно и след това в разбито яйце.
Пържи се в масло и олио, като се зачерви, трябва да е готов. Поставя се върху хартия да се отцеди от мазнината и се сервира.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти