Нужни продукти
1 заек /4 месечен/
1/2 кг гъби
1/2 кг лук
100 гр маслини
500 мл доматен сок 2-3 кисели краставички 1 глава чесън
2 с.л. брашно
бира /според възможностите на компанията/
подготовка 60 минути
готвене 100 минути
общо 160 минути
Стъпки

Нарязаният на порции заек го поръсваме със сол, черен пипер и уни сос и запържваме в тиган до златисто нареждаме в гювеча. В същата мазнина изпържваме гъбите и лука и слагаме в/у месото. Следва киселите краставички, моркова, чесъна /нарязани/. Запържваме 2 с.л. брашно и наливаме доматения сок, с тази смес заливаме гювеча. Печем 1ч.40 мин. на 180 градуса. А за бирата, вие решете!

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
23.03.2010 г. 20:47 Полезен 27

Страхотна рецепта!!! Изпробвах я и установих, че компанията има големи възможности, е не с бира, но и вино върви!!!

зорница коментира
Подобни рецепти