Заек по Поповски
нужно време
160 минутипорции
5-6трудност
- -сготвиха
2
Нужни продукти
1 заек /4 месечен/
1/2 кг гъби
1/2 кг лук
100 гр маслини
500 мл доматен сок 2-3 кисели краставички 1 глава чесън
2 с.л. брашно
бира /според възможностите на компанията/
подготовка
60
минути
готвене
100
минути
общо
160
минути
Стъпки
Нарязаният на порции заек го поръсваме със сол, черен пипер и уни сос и запържваме в тиган до златисто нареждаме в гювеча. В същата мазнина изпържваме гъбите и лука и слагаме в/у месото. Следва киселите краставички, моркова, чесъна /нарязани/. Запържваме 2 с.л. брашно и наливаме доматения сок, с тази смес заливаме гювеча. Печем 1ч.40 мин. на 180 градуса. А за бирата, вие решете!
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
Страхотна рецепта!!! Изпробвах я и установих, че компанията има големи възможности, е не с бира, но и вино върви!!!