Нужни продукти
3-4 малки картофа
3 чушки /може различни на цвят/
5-6 гъби
1-2 глави лук
5 яйца
200 гр. кашкавал
сол
олио /зехтин/
подготовка
30
минути
готвене
15
минути
общо
45
минути
Стъпки
Картофите нарязваме на тънки кръгчета.
Гъбите на парченца.
Чушките на тънки лентички.
Лука нарязваме на ситно.
Настъргваме кашкавала.
В съд загряваме олиото и слагаме картофите, като променят цвета си, добавяме лука позапържваме малко и добавяме гъбите, пържим още малко и добавяме чушките разбъркваме, посоляваме на вкус.
Изсипваме сместа в тавичка.
Разбиваме малко яйцата и добавяме кашкавала, разбъркваме и заливаме зеленчуците.
Печем на умерена фурна до зачервяване.
Mнения на кулинари
добави коментар
20.07.2013 г. 13:07
Със скоростта, с която бълвате в този сайт стотици рецепти, г-жа Ангелова, би било по-добре да си направите един кулинарен блог, да го оформите артистично и да подредите рецептите си по категории, с хубави снимки. Мисля, че много хора ще го посещават с удоволствие, аз - също така.
Подобни рецепти
бързо,лесно,фкусно!