От него по-вкусно няма
нужно време
150 минутипорции
6трудност
- -сготвиха
2Зайчето се почиства и измива добре. Нарязва се на порции, намазва се с масло червен пипер и сол и се слага в по-голяма тава.
Обелват се главите лук нареждат се цели навсякъде в тавата, обелват се картофите нарязват се по дължина по-дебели и се нареждат в тавата, режат се морковите на колелца слагат се навсякъде в тавата, режат се доматите и чесъна на колелца нареждат се отгоре, режат се и гъбите на колелца, слагат се подправките, мазнината, сол на вкус, виното и 3 ч.ч. вода, всичко да се покрие със вода.
Печем в силна фурна 1,2 часа като само обръщаме месата да почервенеят, да остане до половината на тавата със сок.
СЕРВИРАТЕ НА ПОРЦИИ с една хубава салата според сезона и една бутилка БЯЛО ХУБАВО ВИНО ПО ВАШ ИЗБОР ПРИЯТНА ВЕЧЕРЯ