РУЛО "ПЕТЯ"
Нужни продукти
500 гр. кайма
100 гр. топено сирене
150 гр. шунка
100 гр. пресни гъби
100 гр. кашкавал за поръсване
2 глави лук
1 ч.л. кимион
1 яйце
1 ч.л. черен пипер
сол на вкус
подготовка
20
минути
готвене
45
минути
общо
65
минути
Стъпки
Нарязваме лука на ситно. Омесваме каймата с лука, яйцето, солта, черния пипер и кимиона.
Разстиламе каймата върху намазано с масло алуминиево фолио и поставяме в оформеното гнездо нарязаните на шайби гъби, шунката и топеното сирене, нарязано на колелца.
Завиваме с каймата и оформяме като руло.
Печем във фолиото на силно загрята фурна.
Малко преди да е готово отваряме фолиото и поръсваме кашкавала върху рулото и допичаме.
ММММ Вкусотийка!:)
Mнения на кулинари
добави коментар
18.11.2009 г. 12:00
Загънато във фолиото ли се пече
Подобни рецепти
Пече се във фолио и се отваря като поръсваме с кашкавала.