Нужни продукти
500 гр. пилешки гърди /бутчета/
соев сос
1 тиквичка
2 моркова
2 чушки
5 стръка пресен лук (може и без)
5 стръка пресен чесън (може и без)
100 гр. гъби
четвърт малка зелка
олио
черен пипер
подготовка 15 минути
готвене 30 минути
общо 45 минути
Стъпки

Месото се нарязва на хапки и запържва леко в олио, поливат се със соев сос (да станат кафяви), допържват се да изври соевия сос. Изваждат се и в същото олио се слагат нарязаните на пръчици моркови, нарязаните на квадратчета чушки, нарязаната на пръчици тиквичка, нарязания лук и чесън, и нарязаната зелка.
Всичко се обърква, полива се със соев сос и пак се бърка.
Пържи се 5 мин. и се маха от огъня.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
01.07.2024 г. 11:48 Полезен 0

Съгласен съм, добавянето на фъстъци може да придаде интересен и приятен вкус на ястието. Благодаря ви за предложението!

Chef Vkusnotiiki коментира
16.05.2013 г. 01:08 Полезен 8

Преди да сложите месото в олиото, сложете 2 с.л. сурови фъстъци като се позапържат, ги извадете, но може и да ги оставите.

Ирина Ангелова коментира
Подобни рецепти