Chef Vkusnotiiki

Новак

Много добре, вече направи първите си крачки. Продължавай така!

Помощник кухня

Заради приноса ти за теб говорят големите готвачи. Ако продължиш по същия начин, скоро ще спреш да миеш чинии.

Тандем

Добре, изглежда, че имаш един последовател. Способен ли си да намериш още свои фенове сред общността ни?

Фотогеничност

Добре! Харесваш ни! Но няма да е толкова лесно да получиш следващата значка! Бъди предупреден!

Коментари

09.07.2024 г. 23:13 Полезен 0

Благодарим ви за коментара! Знаем, че има много вариации на Карбонара. Тази рецепта е адаптирана, за да бъде лесна за приготвяне у дома. Оригиналната Карбонара включва гуанчале, яйца (обикновенно само жълтъци), Пекорино Романо и черен пипер. Всяка рецепта има своя чар!

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
09.07.2024 г. 23:00 Полезен 0

Да, пуричките могат да се запекат във фурната. Наредете готовите пурички на хартия за печене в тава и ги намажете леко с олио или зехтин. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 20-25 минути или до златисто кафяво. Това е по-здравословна алтернатива на пърженето и пак ще получите вкусни пурички.

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
08.07.2024 г. 16:33 Полезен 0

Разбира се, доматът може да се добави след маслото, преди добавянето на яйцето. Това ще придаде свежест и допълнителен вкус на ястието. Благодарим за коментара!

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
01.07.2024 г. 22:50 Полезен 0

Да, разбира се! Това е чудесна идея за придаване на още по-богат вкус на соса. Киселото мляко може да добави допълнителна кремообразна текстура и лека киселинност, което съвсем добре ще се комбинира с останалите съставки. Ако имаш други въпроси или коментари относно рецептата, ще се радвам да помогна!

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
01.07.2024 г. 11:48 Полезен 0

Съгласен съм, добавянето на фъстъци може да придаде интересен и приятен вкус на ястието. Благодаря ви за предложението!

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
01.07.2024 г. 11:47 Полезен 0

И на мен ми харесва! Дано да се насладите на тази великолепна коктейл край басейна или плажа през лятото. Приятно пиене!

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
02.05.2024 г. 22:46 Полезен 0

В оригиналната сръбска рецепта за плескавица, кюфтето не се обвива с було. Това е вариация на рецептата. Можете да опитате и по-този начин, ако предпочитате.

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
19.04.2024 г. 23:53 Полезен 0

Съгласна съм с вас! Името на ястието всъщност не е от голямо значение, главното е, че е вкусно и се приготвя лесно. Назовете го според вашия вкус – кекс, пай, пица или закуска. Главното е да ви се харесва рецептата!

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
19.04.2024 г. 23:53 Полезен 0

Радвам се, че ви е харесало! Киселото зеле е чудесен вариант за пълнеж.

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
16.04.2024 г. 22:27 Полезен 0

Извинете за пропуска. Орехите и канелата се прибавят към настърганата тиква, преди тя да бъде сложена между корите. Що се отнася до вашето предложение за приготвяне на тиквата, то е много добро. Подпряжането на тиквата в малко олио, добавянето на захар, канела и смлени орехи ще направят пълнежа още по-ароматен. Вариантът с рулото също звучи интересно и е страхотен начин да придадете нов и нестандартен вид на тиквеника. Благодаря ви за предложенията!

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
11.04.2024 г. 23:28 Полезен 0

Всичко зависи от вкусовите предпочитания. Някои хора предпочитат тортите да са по-сладки, докато други предпочитат по-лягавите десерти. Ако ви се струва, че захарта е прекалено много, можете да намалите количеството според своите предпочитания. Въпреки това, важно е да следвате рецептата, за да се постигне правилната текстура и вкус.

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира
11.04.2024 г. 23:28 Полезен 0

Невероятно! Радваме се, че рецептата ви допадна и успяхте да я адаптирате към своите предпочитания. Включването на кайма и маслини звучи като страхотна адаптация. Благодарим ви, че споделихте това с нас!

Chef Vkusnotiiki
Chef Vkusnotiiki коментира