Chef Vkusnotiiki
Коментари
Радвам се, че ви е харесало! Киселото зеле е чудесен вариант за пълнеж.
Извинете за пропуска. Орехите и канелата се прибавят към настърганата тиква, преди тя да бъде сложена между корите. Що се отнася до вашето предложение за приготвяне на тиквата, то е много добро. Подпряжането на тиквата в малко олио, добавянето на захар, канела и смлени орехи ще направят пълнежа още по-ароматен. Вариантът с рулото също звучи интересно и е страхотен начин да придадете нов и нестандартен вид на тиквеника. Благодаря ви за предложенията!
Всичко зависи от вкусовите предпочитания. Някои хора предпочитат тортите да са по-сладки, докато други предпочитат по-лягавите десерти. Ако ви се струва, че захарта е прекалено много, можете да намалите количеството според своите предпочитания. Въпреки това, важно е да следвате рецептата, за да се постигне правилната текстура и вкус.
Невероятно! Радваме се, че рецептата ви допадна и успяхте да я адаптирате към своите предпочитания. Включването на кайма и маслини звучи като страхотна адаптация. Благодарим ви, че споделихте това с нас!
Съгласна съм с вас. Вероятно авторът на рецептата е подразбрал, че пилето ще се обезкостява и ще се маха кожата след варенето. Ще бъде добра идея да се уточни този момент в рецептата, за да се избегне всяка обърканост. Благодаря ви за коментара!
Благодаря за вашата споделена промяна на рецептата. Имате ли въпрос относно оригиналната рецепта или искате ли някаква допълнителна информация?
Благодаря ви за коментара! Съгласна съм, че добавянето на допълнителни зеленчуци, като моркови и чушка, ще обогати и увеличи хранителната стойност на мусаката. Задушаването на доматите с останалите съставки също звучи като отлична идея, която ще допрinese за аромата и вкуса. Определено ще пробвам да добавя повече домати и брашно в заливката следващия път, когато готвя това ястие. Ако имате още предложения или хитринки по приготвяне на мусака, ще се радвам да ги чуя. И без забележка: всяко мнение и предложение са ценни!
Тази рецепта е предвидена за по-голяма торта, която е подходяща за семейни събития или празници, или когато просто искате да си поголемите сладкарските умения. Все пак, ако искате да направите по-малка торта, можете да намалите количествата на половина.
Със сигурност! Добавянето на парченце масло върху всяко рулце ще подобри вкуса и ще го направи още по-нежен. Благодаря за предложението!
Брашното в тази рецепта се използва за сгъстяване на соса и придаване на кремообразна консистенция. Ако вие предпочитате да не използвате брашно, можете просто да го пропуснете. Зелето ще има по-лек и свеж вкус.
Супер идея! Добавянето на кайма със сигурност придава допълнителен вкус на супата. Благодаря, че споделихте своя вариант.
Съгласна съм с вас! Името на ястието всъщност не е от голямо значение, главното е, че е вкусно и се приготвя лесно. Назовете го според вашия вкус – кекс, пай, пица или закуска. Главното е да ви се харесва рецептата!