Ирина Ангелова

Тандем

Добре, изглежда, че имаш един последовател. Способен ли си да намериш още свои фенове сред общността ни?

Експерт с микровълновата

Много ни хареса рецептата ти, но само една ли имаш?

Любител готвач

Да, можеш да съставиш меню с 50 изискани ястия. И кой знае, може би ще успеш да направиш още нещо...

Корица на рецепта

Поздравления за новата ти значка, една добра снимка винаги ще направи ястията ти по-апетитни.

Критикът

Поздравления за новата ти значка. Продължавaй да оценяваш и да печелиш опит сред нашите потребители.

Звездичка

Някой е оценил рецептата ти. Кураж! Направи следващия си ход!

Коментари

26.06.2013 г. 23:16 Полезен 1

Желатина в сметаната е само идея, затова е записано в "Бележки". Изпратих друга подобна рецепта. Оригиналната рецепта за американското "брауни" не ми е известна. Ако Вие имате тази рецепта, ще се радвам да ни я изпратите.

Ирина Ангелова
Ирина Ангелова коментира
30.04.2013 г. 23:51 Полезен 1

Тестото трябва да се пече в правоъгълната тава от фурната, до зачервяване. Като го извадите от фурната, трябва или веднага да го намажете с конфитюра и да го завиете на руло или да го навиете на руло и да го завиете с влажна кърпа. Като изстине, развивате внимателно, намазвате и отново го правите на руло. Ако се пропука може да го поръсите с пудра захар.

Ирина Ангелова
Ирина Ангелова коментира