Здравей! Приветстваме те във #Вкуснотийки - първата социална кулинарна платформа в България! Ако се регистрираш тук ще може да качваш, разглеждаш, оценяваш и коментираш рецепти; да създадеш своя кулинарен блог и много други функции, с които ще печелиш титли, значки и нови приятели, разбира се! Ние сме като теб, затова започни още днес своето ново приключение в света на Vkusnotiiki.bg и обменяй опит с нас!

Как да си направим златно яйце, което се яде?

16.08.2017 г. 00:03
2510

Използвам терминът "златно яйце", защото с този трик то наистина става жълто и прилича на златно. Както ще видите във видеото е необходимо да разклатите хубаво яйцето няколко пъти и след това да го сварите... (във видеото е показано, че може да го разклатите, когато го поставите в ръкав на блуза, но аз ви гарантирам, че ще се получи и ако го разклатите хубаво с ръка, движейки я много бързо!) 

Когато го обелите ще имате "златно яйце", което със сигурност ще впечатли гости и приятели!

Сварено яйце със смесени жълтък и белтък

Ако този трик ви харесва - споделете го в любимата си социална мрежа чрез бутоните по-горе!