Нужни продукти
1 пиле
100 гр. масло
100 гр. наденица
200 гр. гъби
100 гр. бекон
150 гр. пушено или топено сирене
1 ч.ч. бульон
1 лимон
2-3 с.л. горчица
черен пипер
сол
Нужно Време
подготовка 20 минути
готвене 60 минути
общо 80 минути
Стъпки

Месото се нарязва на порции и се запържва в маслото. Изсипва се в гювеч. Отгоре се нареждат наденицата, гъбите, беконът и сиренето. На места се слагат парчета масло.
В разтворения бульон се изстисква лимона, разбърква се с горчицата и ястието се залива със сместа. Поръсва се с подправките. Затваря се и се пече 1 час.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти