Блогът за Вкуснотийки

Вкуснотийки за всеки ден и всеки вкус! Разнообразни рецепти, съвети и хитринки те очакват в този блог. Ще подбираме най-добрите, защото това е и мястото, където ще споделяме интересни статии, кулинарни новости и тенденции и друга важна информация от кухнята на Вкуснотийки.

БЕЗПЛАТНО: Научи се да правиш супер снимки на храна

12.09.2016 г. 01:02
2166

Обичаш да готвиш? А обичаш ли да снимаш храната?

Ако и на теб ти се е случвало да разглеждаш апетитни снимки на храна с недоумение, значи тази статия е точно за теб.

По принцип снимките на храна трябва да са толкова примамливи, че да ни накарат веднага да отворим хладилника и да потърсим нещо за хапване. Много  често се случва да консумираме ястието първо с очи, затова освен в чинията, храната трябва да изглежда добре и на снимка. 

Колкото и да не ти се вярва и твоите снимки могат да изглеждат вкусно, а ние ще ти помогнем това да стане лесно и бързо. И то напълно безплатно, без да посещаваш скъпи фотографски курсове.

За целта събрахме за теб 8 лесни съвета, които ще направят снимките ти неустоимо вкусни. Ще научиш много трикове, чрез които са постигнати едни от най-хубавите снимки на храна.

Още днес може да направиш първата си супер снимка на своето готово ястие и да се похвалиш на всичките си приятели.

Не се притеснявай, ако не стане от първия път - добрите резултати идват с опит и постоянство, така че имай търпение. Експериментирай, защото само така ще разбереш дали нещата се получават или не. И най-важното – не забравяй да се забавляваш докато готвиш и снимаш!

 

 

 

 

Изтегли наръчника за кулинарна фотография сега: 8 СЪВЕТА ЗА СУПЕР СНИМКИ НА ХРАНА

Вече си готов да качиш първата си рецепта и да използваш направените от теб апетитни снимки без да се притесняваш. Ние веднага ще познаем, ако си прочел книгата, защото някои от съветите в нея са едни от най-често допусканите грешки при снимането на храна.

Надяваме се да сме ти били полезни и ти обещаваме, че ще продължим да подкрепяме и вдъхновяваме всички любители на храната като теб.