Вкуснотийки

Вкуснотийки за всеки ден и всеки вкус! Разнообразни рецепти, съвети и хитринки те очакват в този блог. Ще подбираме най-добрите, защото това е и мястото, където ще споделяме интересни статии, кулинарни новости и тенденции и друга важна информация от кухнята на Вкуснотийки.

Представяме твоя "Кулинарен Блог" - нов начин да изразиш себе си

16.10.2016 г. 23:53
2020
Представяме твоя "Кулинарен Блог" - нов начин да изразиш себе си

Обичаш храната и всичко свързано с нея? 

Имаме нещо точно за теб - личния ти Кулинарен Блог, нов и лесен начин да покажеш любовта си към храната. Доказано е, че най-щастливи са хората, които споделят общи интереси, затова ние ти даваме възможност да споделяш всичко свързано с храната, което те вълнува, и да намериш други като теб, с които да общуваш.

Как да посетиш твоя личен блог?

Става с две натискания на мишката, веднага след като влезеш в сайта, използвайки своите имейл и парола. Натисни върху името си в жълтата лента най-отгоре на сайта. От менюто избери “Блог” и готово, вече си там.

Както сам ще видиш, твоят блог по подразбиране получава името “Кухнята на …”, но чрез натискане на иконката след името можеш да избереш ново име. 

Личният ти Блог може да бъде колекция от твоите снимки, видеа, статии или съвети по различни теми свързани с храната, но би могъл и да избереш любимата си тема и да споделяш всичко, което те вълнува свързано с нея. Например, ако си веган и това, което публикуваш е изцяло в тази посока, може да го наречеш “Аз съм веган” или каквото друго име решиш.

Важно е да избереш подходящо име, защото така ще бъде по-лесно за другите потребители да разберат какво споделяш, дори преди да са видели твоите публикации. Снимката над името също може да бъде променяна, и то само с едно натискане на иконката “фотоапарат” в горния й десен ъгъл.
Всеки регистриран потребител може да следва твоя или други блогове, а публикациите от тях ще се появяват в специален “фийд” на главната страница. Вече е толкова лесно да следиш всичко, което те интересува.

Чрез “Кулинарните блогове” ние ти позволяваме да намираш повече от това, което обичаш и да споделяш това, което те вълнува.

Ако си професионален готвач и има тема, която те вълнува от кулинарния свят, не пропускай възможността да демонстрираш познанията си и да се превърнеш в достоверен източник сред кулинарното общество на Вкуснотийки. Ние от Vkusnotiiki.bg ще подкрепим твоето начинание и ще популяризираме твоите знания.

Разбира се, не е нужно да си професионален готвач, за да имаш своята любима кулинарна тема. Стотиците кулинарни предавания с любители готвачи по цял свят доказват, че всеки, който истински обича готвенето и храната може да се превърне в един истински Шеф, дори и без диплома. Ние даваме възможност и на теб да се развиваш и да демонстрираш всичко научено през годините, като го споделяш с други като теб.

Регистрацията е лесна и с няколко клика ти вече ще имаш и своя личен блог. Бъди себе си и пиши за това, което те интересува, а ние ще ти помогнем да намериш много последователи. А защо не да бъдеш гост и в нашата шоу кухня. Докажи, че можеш да се справиш с предизвикателството! Всеки автор на кулинарен блог с повече от 100 последователи ще има възможност да се изяви в Кухнята на Вкуснотийки, където вече са готвили едни от най-добрите професионални готвачи на България, и още много предстои да се включат.

Какво може да споделяш в своя Кулинарен Блог?

Чрез опцията за добавяне на линк, на практика може да споделяш всичко - интересни рецепти, статии или дори страници в мрежата. 

Да както виждаш от снимката горе, много е лесно - само поставяш адреса на рецептата в полето и тя се визуализира, точно както е във фейсбук. Освен рецепти, чрез добавяне на линк, може да споделиш също видео (от YouTube или Vimeo), линк към статия и всичко друго, което сметнеш за релевантно към темата на твоя личен Кулинарен Блог.

Освен линкове в блога може да споделиш авторска статия или трик, които да бъдат полезни на твоите последователи. Вече всичко е толкова лесно - към всеки трик може да добавиш видео или снимка, като по този начин, ще направиш поста си още по-полезен. Към сайта ще се добавят още много фукционалности, затова не забравяй да последваш моя блог, като официален представител на Vkusnotiiki.bg, може да разчиташ на мен - винаги да те информирам за новостите.

ато допълнение към блоговете, ние от Вкуснотийки създадохме няколко тематични блога, които си търсят модератор. Темите са Великден, Гергьовден, Коледа, Никулден, Здравословно, Кухнята и други. Ако си отговорен и някоя от темите те вълнуват, пиши ни на blogs@vkusnotiiki.bg, за да бъдеш активна част от кулинарното ни общество и да помагаш на други като теб да следят това, което обичат, като споделяш любопитни и полезни неща в съответния блог.

Знаем, че няма да седиш безучастен, затова ти благодарим, че си част от най-активното кулинарно общество на България. 

Регистрирай се сега

А в секция “ПОЛЕЗНО”, може да откриеш интересни материали споделени в различните вече съществуващи блогове.