Вкуснотийки

Вкуснотийки за всеки ден и всеки вкус! Разнообразни рецепти, съвети и хитринки те очакват в този блог. Ще подбираме най-добрите, защото това е и мястото, където ще споделяме интересни статии, кулинарни новости и тенденции и друга важна информация от кухнята на Вкуснотийки.

Vkusnotiiki.bg на изложението ИНТЕРФУД & ДРИНК с приятелите ни от ASIS FOODS

07.11.2017 г. 11:52
1641
Vkusnotiiki.bg на изложението ИНТЕРФУД & ДРИНК с приятелите ни от ASIS FOODS

Здравейте, приятели!

Имаме удоволствието да ви съобщим, че с нашите любими италиански продукти от ASIS FOODS решихме да ви изненадаме, като на щанда си те отделиха специално място на VKUSNOTIIKI.BG, където ще се случи една истинска кулинарна приказка.

Да, ще имаме специални гости и много, много ястия за дегустация, приготвени от самите тях.

Щанда се намира в зала 4 и е с номер B5:

 

Ето и програмата ни със звездни гост-готвачи:

На 08.11.2017 през целия ден да гости ще ни бъде победителката от сезон 3 на Masterchef – Божана Кацарова, която ще демонстрира своите кулинарни умения с уникалните италиански продукти. А голяма част от ястията ще може да гледате на живо в нашата фейсбук страница тук: https://www.facebook.com/vkusnotiiki.bg/

Изненадите продължават с Алекс Раева, водещата на X-factor Bulgaria, която ще се развихри в любимата си кухня - тази на Вкуснотийки. Почитателка е и на италианската и азиатска кухня, като любимият и Уок тиган ще бъде с нея през цялото време. Както вкуснотийки ни е подготвила ще разберете на 09.11., четвъртък.

В петък ще посрещнем Шеф Ивайло Христев, които е главен-готвач в ресторанти Spaghetti Company и разбира се, има какво да ни покаже от света на италианската кухня. Той ще бъде отново в компанията на чаровната Алекс Раева :-)

Нямаме търпение, а сме сигурни, че всички много ще се забавляваме. Рецептите ще качваме в сайта, за да може всеки, който няма възможност да ги опита на място, да си ги приготви вкъщи.

Може да се регистрирате тук за безплатен еднократен вход за събитието!

Очакваме ви.