Здравей! Приветстваме те във #Вкуснотийки - първата социална кулинарна платформа в България! Ако се регистрираш тук ще може да качваш, разглеждаш, оценяваш и коментираш рецепти; да създадеш своя кулинарен блог и много други функции, с които ще печелиш титли, значки и нови приятели, разбира се! Ние сме като теб, затова започни още днес своето ново приключение в света на Vkusnotiiki.bg и обменяй опит с нас!

Бъдни вечер

Това е мястото, където ще усетиш истинското вълнение и трепета от най-почитания семеен празник в годината – Бъдни вечер. Тук ще ти разкажем повече за богатата традиционна трапеза и всичко свързано с обичаите на празника, а кулинарите ще имат шанс да покажат, че и постните ястия могат да бъдат много вкусни. Сподели с нас, разгледай другите рецепти и/или ги оцени!

Меню с рецепти за Бъдни вечер

Най-после е 24 декември – идва Бъдни вечер. Вечерта на очакването, на трепета и вълнението. Много надежди възлага на тази вечер българинът, защото в нея е надеждата в бъдното добро. Някога на този ден са очаквали с трепет раждането на…
20.12.2011 г. 22:28  8573