Коментари
Дени
коментира
Активност
-
Нова рецепта от
Chef Vkusnotiiki
преди 2 дни
Салата Цезар със сьомга
-
Нова снимка от
Chef Vkusnotiiki
преди 3 дни
Салата Цезар със сьомга
-
Нова статия от
Chef Vkusnotiiki
преди 6 дни
Топ 10 най-известни български ястия
-
Нова рецепта от
Chef Vkusnotiiki
преди 1 седмица
Спагети ала Нерано
-
Нова статия от
Chef Vkusnotiiki
преди 2 седмици
Всичко, което трябва да знаете за стевията
Малко кофти да пренебрегваш другия пекар, който и ти е предоставил 3 от рецептите за компонентите, една от който е лично подобрявана... Плодовата заливка, ако беше качествен желатина трябваше да е плодово желе, в първия пласт крем. Блата се пече 15-20 минути в зависимост от фурната, на 10 вероятно ще е суров. Количеството лавандула не е 12гр, а на вкус, и се внимава, защото 12гр е доста голямо количество от суха подправка, и ще стане нещо неядливо. Нищо не се кипва. Нито млякото, нито сока за желето, нито кондензираното за глазурата. Идеята е да са топли. Млякото за блатовете, за да се стопи маслото в него и не само, но не трябва да е горещо, иначе ще се пресекат яйцата. А и брашното и млякото се добавят към яйцата на 3 пъти, като се редуват. Сега ми е ясно защо не стана желето, ако и сместа за него е кипяла. За хубави цветове, използвайте хубави бои. Ние ползвахме Америцолор синьо и зелено, а за лилавия цвят смесихме синньо и червено