Коментари

30.06.2013 г. 08:40 Полезен 0

Приятна рецепта,лятна.Добре,че няма много ориз,че от толкова въглехидрати не е добре нито за здравето, нито за талията :) Благодаря на авторката,ще я направя,че не е тежко яденето.

дида
дида коментира
17.03.2013 г. 04:07 Полезен 3

Няма ли да се получат пуричките ако се запекат във фурната, вместо да се пържат ? Не пържа у дома поради здравословни причини.

дида
дида коментира
10.03.2013 г. 09:20 Полезен 0

Аз пък винаги купувам по 2-3 пилета, за да има у дома.Но ги разрязвам по дължина, махам кожата и ги слагам в пликове във фризера - не е имало случай да е развалено, или мирише. Но не ги измивам преди замразяването, а след това.

дида
дида коментира
10.03.2013 г. 09:10 Полезен 3

Правя го, но предпочитам бакпулвер, содата ми смърди. Дали ще се нарече тутманик,или солен кекс ми е все едно, важното да е вкусна закуската на домашните. А с такава закуска всички са доволни. :)

дида
дида коментира
10.02.2013 г. 08:30 Полезен 4

Това НЕ е рецепта за пастицио, а някакво свободно съчинение на авторката,което лично на мен НЕ ми харесва и никога няма да го направя.Предпочитам класическото пастицио с канела в каймата и сос бешамел с малко индийско орехче

дида
дида коментира