ЗА
рецептата
Не изхвърляйте семките от тиквата! Богати са на протеини, витамини и минерали като желязо, цинк, мед и фосфор ;)
Нужни продукти
2 бр. Тиква "Цигулка"
Мед
Орехи
Стафиди
Стъпки
![Стъпка 1](/files/thumbs/6/f/8/6f85474fe55fad3015270c3112bf585f71234385/img_9245__250_150.jpg)
Тиквата се реже на парченца и се слага в тава с малко количество вода. Върху нея може да се сложи и малко мед.
Пече се не по-малко от 45 минути в зависимост от дебелината на тиквата и вашите лични предпочитания.
![Стъпка 2](/files/thumbs/4/4/5/445a08782e42d241c5903ab0b73b10e156d0c819/img_6143__250_150.jpeg)
В последните 5 минути се добавят натрошените орехи и стафидите.
![Стъпка 3](/files/thumbs/7/c/d/7cdaa177ac9fa84dc7ecb2e3d8c30407bdfa4839/img_9247__250_150.jpg)
Когато сте я изпекли достатъчно, я извадете. Може веднага да се посипе с мед или при сервиране.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти