karil
Коментари
Поне един-два моркова, нарязани на сдитни кубчета и една зелена чушка, също нарязана на дребно трябва да има в плънката. А доматите трябва да са доста повечко, нарязани на дребни късчета и леко задушени заедно с каймата и зеленчуците. В заливката може да се добави и лъжица брашно. С други думи, моята мусака с картофи е доста по-богата на вкус. Нищо лично.
Аз ги правя, но използвам сушени сливи без костилки и синьото сирене омесвам предварително с натрошени на парченца ядки - бадем, лешник, орех - каквито имам подръка. И за да не се развива беконът, набождам всяка подготвена слива с клечка за зъби. След това ги пека в една миниатюрна фурничка за сандвичи. Отлично мезе не само за бяло, но и за червено сухо вино. Ако сините сливи са твърде сухи, може предварително да се накиснат в малко вино и преди пълненето внимателно да се подсушат.
Хубаво, ама тази снимка не е от тази рецепта. Май сте намерила нещо от нета и сте го пробутала тук. А младежът админ на сайта е лепнал един неприлично гигантски надпис на миниатюрната, вероятно присвоена чужда снимчица.
Ако варите пилето с кожата, в никакъв случай няма да получите това, което е показана на сн. 1. Бульонът за такова ястие трябва да е абсолютно обезжирен, никаква мазнина от кожата. Пилешкото месо и без кожата е достатъчно мазно.
До мелиса ч9 В този сайт няма предвидена опция за отговор на коментара, сайтът е доста елементарно конструиран, за съжаление. Радвам се, че сте харесали рецептата! Да ви е сладко!
А къде и кога слагате орехите и канелата? За да стане вкусен тиквеник, настърганата тиква трябва предварително да се запържи в малко олио, да се добави захар на вкус, канела, смлени орехови ядки и тази плънка да се разстеле върху корите. Може корите да се завият на руло и да се подредят в тавата като охлюв.
КАртофена запеканка с кремвирши и салам. Някъде четох "кекс", сега пък било пица... Както и да е, важното е, че е вкусно, аз правя такива вкусотии редовно у дома.
Със скоростта, с която бълвате в този сайт стотици рецепти, г-жа Ангелова, би било по-добре да си направите един кулинарен блог, да го оформите артистично и да подредите рецептите си по категории, с хубави снимки. Мисля, че много хора ще го посещават с удоволствие, аз - също така.
а авторска ли е тази рецепта всъщност? Днешната рецепта на деня си прилича както две капки вода с тази на дамата тук, обаче оризът е в едно разумно количество (1 ч.чаша), а и датата на публикуване е от 2008 година. (хттп://вкуснотиики.бг/рецепта/зелен-лук-и-ориз-на-фурна/7ч7/) Така че спорно е кой е авторът.
Четири супени лъжици ориз на всичките тези продукти ( ч връзки зелен лук 1/2 ч.ч. олио 3 обелени домата 3 яйца 1 ч.ч. кисело мляко 200 гр. натрошено сирене 1/2 връзка магданоз)? Правилно ли чета или Вие се шегувате? Или пък има някаква печатна грешка? Ако ли пък няма, не е ли малко екстравагантно да наречете рецептата "ориз със зелен лук"? По-правилно би били да се нарече "зелен лук с яйца, сирене и ориз"..
Всъщност, както споменах, рецептата за брауни е експлоатирана (образно казано) хиляди пъти в нета, на всевъзможни езици. Трябва само да попитате чичко Гугъл и той ще ви я даде. А после да си изберете тази, която Ви се вижда най-привлекателна като описание и картинка. :)
Не е ли множко по 8 яйца в блат? И цял литър сметана? Това няма да е торта, а цяло тортище...........