Рецептата я знам от баба ми.
Млякото се сварява, изчаква се да изстине и начупените бисквити се слагат в него.
В отделен съд се смесват и разбиват 1 масло 125 гр. със захар - около една чаена чаша, начупен карамел, една лъжица коняк, 1 чаена чаша смлени или начупени орехи и 4 жълтъка от яйца. Впоследствие объркваме всичко заедно. Слагаме го във форма за торта.
Отделно разбиваме 4 белтъка с една чаена чаша захар на сняг до твърдо. В отделен съд карамелизираме захар, около половин чаена чаша и още докато е топло го прибавяме към сместа от белтъци като непрекъснато разбиваме с миксера. Получава се почти твърд белтък с карамел. Слагаме го отгоре върху бисквитената смес и го украсяваме по усмотрение. Задължително трябва да престои в хладилник за около 2 часа. Прекрасен десерт, опитайте го.