Може да пасирате изварата. Вместо майонеза можете да използвате зехтин.
Нареждаме малката глава лук на ситно.
В голяма купа, прибавяме нарязания лук, изварата, майонезата, червения и черен пипер, джоджен, кимиона (ако използвате), както и солта на вкус.
Разбъркваме сместа, докато подправките не се разпределят равномерно.
Оставяме купата в хладилника за поне 1 час, за да може всички подправки да пропитат изварата.
Ако сместта е твърда, може да я разредите с малко прясно мляко или кисело мляко.
Сервирайте като мезе, украсено с кисели краставички, маслини, печени чушки, туршия и листенца магданоз.
Нарязваме лука на ситно и прибавяме останалите продукти. Разбъркваме сместа до равномерното разпределение на подправките.
Оставяме да престои в хладилника поне за 1 час. Вместо майонеза може да използвате зехтин, а ако сместта е твърда, разредете я с малко прясно мляко(или кисело мляко). Поднесете като мезе, украсено с кисели краставички, маслини, печени чушки, туршия и листенца магданоз.