![Стъпка 1](/files/thumbs/4/9/2/4927805a4164b9e6e961726c34c0842f5247eb9b/292250287_629675998131515_1038012757964465368_n__250_150.jpg)
В купа се слага каймата. Магданозът и лукът се нарязват на ситно и се прибавят. Добавя се яйцето, както и всички останали съставки. Обърква се хубаво. В кръгла тавичка се слага хартия за печене, която се намазва с олио. Каймата се слага вътре и се разпределя равномерно. Блата се слага в загрята на 180 градуса фурна за около 20-тина минути.
![Стъпка 2](/files/thumbs/b/1/4/b14eb2741a8881bc9f33b79ab4dbd9e48ccec70c/293149631_1199884550586022_1183564088115361523_n__250_150.jpg)
Чушките се почистват от семките и се режат на ивички
![Стъпка 3](/files/thumbs/f/a/6/fa63fc2663f7a5c77112c575f928fadf10a3299a/292927601_612308383441816_1064218569034243806_n__250_150.jpg)
Домата се измива и се реже на шайби. Моцарелата също се реже на шайби.
![Стъпка 4](/files/thumbs/a/c/b/acb64a901b92293a95b9b81161eca391ae078d86/293476526_1203675377130645_8574472601633206001_n__250_150.jpg)
Кашкавалът се настъргва на фино ренде.
![Стъпка 5](/files/thumbs/3/d/9/3d96eab8fa02bf778e18e15470142e36718f3367/292969870_1400204177166420_4968339024023406349_n__250_150.jpg)
Когато блата се е запекъл леко, се намазва с една супена лъжица лютеница, отгоре се подреждат доматите,
![Стъпка 6](/files/thumbs/0/6/6/0666b71f6fcb14c49ef57d55d014b0f4825c48c1/293037155_2858785547758979_768667283608647963_n__250_150.jpg)
след това чушките, моцарелата
![Стъпка 7](/files/thumbs/9/b/0/9b0255dd0b4b02d847b1bdc613b9d5e284de1aa5/293252195_749043373014877_632134037082305091_n__250_150.jpg)
след това пармезана и накрая кашкавала. Пицата се слага да се допече за още 10-тина минути до златист загар. След като е готова, се минава с нож по ръбовете на тавичката и пицата се прехвърля в поднос. Поднася се топла. Да ви е сладко!