Chef Vkusnotiiki
ЗА рецептата

В тази здравословна рецепта за отворен сандвич с яйце, швейцарското сирене и дивият лук се сгъват внимателно в разбитото яйце и се наслагват с домати върху многозърнест тост.

Нужни продукти
1 бр. голямо яйце, разбито
½ чаша  нарязано на кубчета нискомаслено сирене
2 супени лъжици нарязан пресен див лук или 2 супени лъжици сушен
1 филия многозърнест хляб
2 филии домат
Нужно Време
подготовка - - минути
готвене 10 минути
общо 10 минути
Стъпки

Намажете малък незалепващ тиган със спрей за готвене и го загрейте на среден огън.

Добавете яйцето и гответе, без да разбърквате, докато яйцето започне да стегя по краищата, около 30 секунди.

Добавете сиренет и див лук и гответе, сгъвайки сиренето в яйцето, докато стане пухкаво и стегне, още 1 до 2 минути.

Поставете върху препечен хляб и отгоре с домат.

сготвих

Хранителни стойности

Размер на порцията: 1 сандвич

Калории
250
Общо мазнини
12g
Наситени мазнини
5g
Холестерол
210mg
Натрий
350mg
Въглехидрати
20g
Фибри
3g
Захари
3g
Белтъци
18g
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
Още от този автор
Сезонни рецепти