Яйцата се разбиват до побеляване със захарта, по-малко се добавя брашното и леко се бърка до хомогенна смес.
Разделя се на две равни части в едната се добавя какаото. Пече се в правоъгълна тава с хартия на умерен огън до златисто. След изстиването се режат на 6 части.
Крема:
Маслото и жълтъка се бърка с дървена лъжица и постепенно се прибавя пудрата захар.
Разменят се парчета и се мажат с крем.
Уважаеми,когато в една рецепта липсва грамаж на един продукт вари го - печи го от него нищо не излиза.Колко грама е пудрата захар?Допълнете и никога не публикувайте неточни рецепти.
Пудрата захар се добавя до получаване на консистенцията на крем.
Може да го изпечете на два пъти блатовете, отделно кафявия отделно белия и след това да ги разрежете на 6 части. Също може в единия край на тавата да сложите белия а в другия край кафявия, тогава ще ви станат по дебели парчетата.
какво значи- разменят се парчета и се мажат с крем?и това рязане на 6 части- как точно? моля, бъдете по-конкретни.тънкостта и в подреждането, за да се получи ефекта на шахмат?
и все о6те не е добавен грамаjа на пудрата захар за крема......