Разбийте яйцата със захарта до побеляване.
Постепенно добавете брашното и разбърквайте леко до получаване на хомогенна смес.
Разделете сместа на две равни части и добавете какаото в едната.
Изпечете смесите поотделно в правоъгълна тава с хартия на умерен огън до златисто.
След като изстинат, разрежете всяка пита на 6 равни части.
Разбийте маслото с жълтъка и постепенно добавете пудрата захар.
Разменете парчетата от двете пити, като редувате цветните части, и ги намажете с крем.
Хранителни стойности
Размер на порцията: 1 порция
Уважаеми,когато в една рецепта липсва грамаж на един продукт вари го - печи го от него нищо не излиза.Колко грама е пудрата захар?Допълнете и никога не публикувайте неточни рецепти.
Пудрата захар се добавя до получаване на консистенцията на крем.
Може да го изпечете на два пъти блатовете, отделно кафявия отделно белия и след това да ги разрежете на 6 части. Също може в единия край на тавата да сложите белия а в другия край кафявия, тогава ще ви станат по дебели парчетата.
какво значи- разменят се парчета и се мажат с крем?и това рязане на 6 части- как точно? моля, бъдете по-конкретни.тънкостта и в подреждането, за да се получи ефекта на шахмат?
и все о6те не е добавен грамаjа на пудрата захар за крема......