Първият път, когато се опитах да ги направя, вместо сладки станаха мъфини, но от втория път се получиха идеални
![Стъпка 1](/files/thumbs/f/4/0/f404b064f8fdd26f356f37be6679d0157310ee00/23574018_1599474166762101_668235941_n__250_150.jpg)
На набрашнен плот изсипете брашното и начупете маслото, което трябва да е на стайна температура. Чукнете едно яйце и омесете тесто. След това добавете захарта и какаото и месете, докато тестото не се оцвети.
![Стъпка 2](/files/thumbs/e/d/d/eddb51e8c56980524de6e506952b0705b9c75d6d/23513260_1599483423427842_1510101954_n__250_150.jpg)
Оставете го за малко да почине. Ако нямате хартия за печене, както и аз нямах намазнанете и набрашнете тавичка с кръгла форма. от тестото оформете топчета с големината на орех и ги наредете в тавичката. С помощта на вилица сплескайте топчетата и им направете шарки.
![Стъпка 3](/files/thumbs/1/f/8/1f8740f1932283ec6aee41e834235b3ab8965894/23513499_1599527630090088_1569751438_n__250_150.jpg)
Готовите сладки печете за около 25 минути на средна температура на фурната- около 160-170 градуса. Готовите сладки се мажат с течният шоколад.