![Стъпка 1](/files/thumbs/a/e/b/aebbf86c19ec2c47283655331f1bc23bcd5f7385/23758448_1606137492762435_1927079370_n-1__250_150.jpg)
Първо си направете сиропа като кипнете водата, сложите захарта, разбъркате докато се разтвори и варите 7 минути на тих огън докато се сгъсти.
![Стъпка 2](/files/thumbs/e/a/d/eadc9d63a461725bb923b667e99ebb00c9056e08/23721729_1606156946093823_304213990_n__250_150.jpg)
След това, разбийте яйцата със захарта на пухкав крем
![Стъпка 3](/files/thumbs/d/1/1/d1193ad2514e4a681523a850042cadf8bb439a96/23721849_1606156906093827_1683996997_n__250_150.jpg)
Добавете към сместа олиото, млякото и ванилията и отново разбийте. След това прибавете брашното на части, разбийте и накрая добавете кокосовите стърготини и разбъркайте до хомогенна смес.
![Стъпка 4](/files/thumbs/6/e/7/6e77777892b0b57ab62dca79cb3b675d4874f077/23782058_1606156876093830_935552277_n-1__250_150.jpg)
Вземете тавичка от иенско стъкло и я намаслете и набрашнете добре.
![Стъпка 5](/files/thumbs/f/5/8/f581e857c04316db8658894647ec284b36a81662/23721783_1606157342760450_1006446285_n__250_150.jpg)
Изсипете тестото вътре и оставете за няколко минути да почине. След което го поставете в предварително загрята фурна на 180 градуса и печете до готовност.
![Стъпка 6](/files/thumbs/f/9/e/f9e7b22b9283a5c6f00c4092f567ff3920022c67/23772165_1606197972756387_1126680556_n__250_150.jpg)
Когато е готов, го извадете от фурната, оставете леко да почине и сиропирайте със захарния сироп, който вече е изстинал.
Пригответе си крема като загреете прясното мляко, заедно със захарта. Заделете 6-7 супени лъжици.
![Стъпка 7](/files/thumbs/f/e/8/fe8fe6a3104bd6303654286712c81e9cd4d43bdc/23756094_1606182812757903_1352515472_n__250_150.jpg)
Разбийте яйцето, заедно с брашното и 7-те супени лъжици мляко.
![Стъпка 8](/files/thumbs/7/a/2/7a24c316b505526cc64c9e87f51cb34817076d40/23721998_1606193672756817_1183122711_n__250_150.jpg)
Когато млякото закипи, към него прибавете на тънка струйка яйчената смес, заедно с кокоса и ванилията, намалете котлона и варете до пълно сгъстяване на крема.
![Стъпка 9](/files/thumbs/b/5/3/b53d864afc85beb198f3cd76e7c91239f173a8e4/23758519_1606206459422205_518972333_n__250_150.jpg)
Когато кремът е готов, го оставете да се охлади и запазете малко от него. Намажете блата навсякъде с крема
![Стъпка 10](/files/thumbs/0/c/c/0cc3db52636078e363742e88eee5db0b9a4b5458/23772342_1606238979418953_905533645_n-1__250_150.jpg)
Поръсете сладкиша навсякъде с кокосови стърготини.
![Стъпка 11](/files/thumbs/b/7/a/b7ac2c10fa749116b572b58f26a7f4f8e5f12237/23758402_1606288652747319_98975234_n__250_150.jpg)
От останалия крем, който сте оставили в хладилник малко да стегне, оформете топчета и ги поставете върху сладкиша.
![Стъпка 12](/files/thumbs/1/c/f/1cfa1e9ceb44da7a3768347a8da3029dcf3a8f1c/23758038_1606288612747323_1856607842_n__250_150.jpg)
Оставете да почине за малко и поднесете
Пропуснала съм да спомена в продуктите за блата 60 гр захар.
Благодаря за информацията! Ще я добавя към рецептата.