Картофена торта II
Нужни продукти
1 кг картофи
300 гр сирене
4 яйца
3 кренвирша
1/2 кисело мляко
кисели краставички
1 майонеза
Нужно Време
подготовка
30
минути
готвене
10
минути
общо
40
минути
Стъпки
Картофите се белят и се режат на кубчета. Добавя се вода да ги покрие, олио и сол и се варят. След това се намачкват. Отделно се натрошава сиренето, добавят се киселото мляко, майонезата, кренвиршите нарязани на дребно и киселите краставички. Тавата се намазва с олио. Реди се ред картофи, ред смес и т.н. отгоре се настъргват сварените яйца и се поръсва с шарена сол. Да престои поне 4ч.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти