![Лесен хлебен пудинг с ягоди и френски крем](/files/thumbs/7/9/3/7939dad93a12e3d276d4eb338bf8bf8541d465c1/gotovo__565_380.png)
Приготвя се бързо за печене, а докато се пече може да свършите и нещо странично ;-)
Включваме фурната да загрява на 180 ° C
![Стъпка 1](/files/thumbs/2/c/0/2c03d0f1f353cd8ab355f65b26b627c872154493/nariazvani-filii__250_150.png)
Нарязваме хляба на хапки. Разпределяме равномерно по дъното на намазнена стъклена тавичка
![Стъпка 2](/files/thumbs/9/d/f/9df2eb823f4897e272f45a02463bc0e2b4c06cad/razbivame__250_150.png)
В купа разбиваме яйцата, млякото, ванилията, канелата и индийското орехче, докато се смесят напълно
![Стъпка 3](/files/thumbs/5/4/3/543758590ba665455af431bddd47eb8cb3df9864/krema-sirene-ipudra-zahar__250_150.png)
В отделна купа смесваме крема сиренето и пудра захар, докато сместа не стане гладка.
![Стъпка 4](/files/thumbs/5/1/0/510e7fbcbbada2c95436b9421782d6687c1d7e9b/smesvane-2__250_150.png)
Разбъркваме добре сместа с яйцата и крема сиренето, добавяме ягодите.
![Стъпка 5](/files/thumbs/e/d/a/edaa7b3e05fe5634ff72e87d0aadb6663fe807fd/222__250_150.png)
Изсипваме разбърканата смес с ягодите върху хапките хляб в приготвената тавичка
![Стъпка 6](/files/thumbs/f/8/3/f8333b5d75df95b4c016c88af2e589a73227c08d/predi-pechene__250_150.png)
Печем 45 минути или докато хляба стане леко хрупкав и златисто кафяв на върха и по ръбовете.
![Стъпка 7](/files/thumbs/c/2/1/c21e472d5fe02559c16b6b0208d09b4dc37777be/garniraite-s-bita-smetana__250_150.png)
По желание декорираме с бита сметана