Салата с нахут и риба
Накиснете нахут с топла вода за 3-4 часа преди варене да постои. След това го варите, така ще се свари по - бързо, но да внимавате да не го разварите много. След като се свари го охлаждате и го слагате в дълбока купа за салата,нарязвате рибата и я почиствате от кокалите и кожата, слагате я в купата,нарязвате всичко останало, изсипвате и царевицата и всичко останало, по желание слагате и 3-4 скилидки чесън или 3-4 стръка зелен чесън, нарязвате на тънки резенчета лимона с кората слагате го и него, слагате и подправките ситно нарязани и овкусявате със зехтин, оцет и сол на вкус. МНОГО ВЪРВИ ТАЗИ САЛАТА СЪС ВОДКА ИЛИ С ДОМАШНА ХУБАВА РАКИЯ да ви е вкусна
Салатата е невероятна,два дни един след друг си я правим(наистина пие здраво водка и ракия, а също така много МАСТИКА). Браво на Ели, от голями чревоугодници!!!