![Крехки свински пържолки](/files/thumbs/1/d/1/1d1f60b45caf0a244b1703defa94de0773d7c76b/1353055042__565_380.jpg)
Крехки свински пържолки
нужно време
240 минутипорции
4трудност
- -сготвиха
1Нарязваме свинското месо на пържоли 1см. дебели. С ножа рязваме по месото прорези за да попие добре маринатата. Не се начукват. Слагаме ги в една тава посоляваме ги със сол, поръсваме с риган, слагаме олиото и оцета и хубаво ги разбъркваме. Трябва да са добре напоени. Слагаме ги в хладилника да отлежат за 2-3 часа.
След това нагряваме добре скарата и печем, като ги обръщаме по често да не се изсушат, поливаме ги със останалата марина. Вадим след като са готови и ги затваряме под капак, сервираме със салата или гарнитура според сезона.
Приятен апетит и нека някои ми кажи че не са крехки. Всякакъв вид месо може да се приготвя така за печене и пържене. КОИТО ГИ Е ОПИТАЛ СИ Е ОБЛИЗАЛ ПРЪСТИТЕ, АКО НЕ ВЯРВАТЕ ОПИТАЙТЕ...