Нужни продукти
600 гр свинско месо от бут,врат,филе
бон филе или плешка
100 гр ябълков оцет
100 гр олио
1 ч.л. сол
1 ч.л. риган
МАЛКО ЛЮБОВ И МЕРАК ЗА ГОТВЕНЕ И ХАПВАНЕ.....ПРИЯТЕН АПЕТИТ
Нужно Време
подготовка 210 минути
готвене 30 минути
общо 240 минути
Стъпки

Нарязваме свинското месо на пържоли 1см. дебели. С ножа рязваме по месото прорези за да попие добре маринатата. Не се начукват. Слагаме ги в една тава посоляваме ги със сол, поръсваме с риган, слагаме олиото и оцета и хубаво ги разбъркваме. Трябва да са добре напоени. Слагаме ги в хладилника да отлежат за 2-3 часа.
След това нагряваме добре скарата и печем, като ги обръщаме по често да не се изсушат, поливаме ги със останалата марина. Вадим след като са готови и ги затваряме под капак, сервираме със салата или гарнитура според сезона.
Приятен апетит и нека някои ми кажи че не са крехки. Всякакъв вид месо може да се приготвя така за печене и пържене. КОИТО ГИ Е ОПИТАЛ СИ Е ОБЛИЗАЛ ПРЪСТИТЕ, АКО НЕ ВЯРВАТЕ ОПИТАЙТЕ...

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти