Една дълбока купа, която ще оформи тортата, се покрива с фолио.
Рулата се нарязват на парчета около 1.5 см и се нареждат по стените и дъното на купата.
В дълбока купа се разбиват сметаната и шоколадът.
Желатинът се разтваря в 1/3 ч.ч. вода, изчаква се за 10 минути и се слага в микровълнова печка за 10 секунди. Слага се в сметаново-шоколадовата смес и се разбива за още 2-3 минути.
С половината смес се заливат наредените в купата рула, покрива се с нарязания на кръгчета банан и отгоре се изсипва останалата смес. Бисквитите се намокрят леко с вода и се нареждат най-отгоре.
Купата се слага в хладилник за 1-2 часа да се стегне, след което внимателно се обръща върху поднос.