В купа пресейте брашното с бакпулвера. Добавете захарта и меда. В горещата вода разтворете какаото и го добавете към сухите съставки. Разбъркайте добре и изсипете сместа в намаслена форма за тарталета (с изпъкнало дъно). Печете на 180градуса, около 40 минути.Извадете и оставете да се охлади.
В касерола сипете сметаната и маслото. След като се загрее и маслото се разтопи, прибавете начупения шоколад. Бъркайте, докато се разтопи. Свалете от котлона и оставете леко да се охлади.
Поставете тарталетата с отвора нагоре. Намажете я с конфитюра и отгоре залейте с шоколадовата глазура. Хубаво разнесете ганаша, украсете по ваш избор и оставете в хладилника да стегне. Извадете тарталетата 30 минути преди консумация.