
Пиле Жулиен
Маслото се слага в тенджера или по висок тиган и се разтапя. Месото се нарязва на средно дебели ленти и се прибавя при маслото. Пържи се до побеляване. После се прибавят и краставиците и шунката нарязани също на ленти. Бърка се за 3-4 минути. После се прибавя и топеното сирене до разтопяването му. Накрая се сипва сметаната, черния пипер и солта. Бърка се до пожеланото от вас сгъстяване. Приятен апетит.
Рецептата е просто невероятна! Само че аз например като сложа всичко ПРИБАВЯМ И КЪРИ и го изсипвам в йенска тенджерка с капак и го пъхам във фурната за 20мин. Така не ми ке налага да го бъркам за да не загори а и всичко си запазва първоначалната форма- най-вече късчетата. А кърито е просто неотлъчно когато готвя пиле!
Tazi recepta e mnogo vkusna, no stava o6te po po ako se dobavqt i brokoli probvaite.
Пробвах и стана много вкусно! Адмирации за рецептата :)
Tazi recepta e nomer edno,no az ne slagam 6unka,za6toto ne obi4am!!!Mnogo e vkusno i sega kato sam bremenna samo tova qm :)
i az q probvah samo 4e dobavih surova zelena piperka narqzana na julien4eta stava super. :)
Невероятно вкусно. Бързо и лесно за приготвяне, в същото време е ефектно. Аз прибавям и гъбки, които запържвам с месото /правила съм и със свинско/.Изпържвам бланширани картофи, поставям ги в чиния и преди сервиране ги заливам с готовото ястие.