Плодова торта
В подходяща табла или чиния за торта се поставя първият блат, сиропира се с една част от сиропа от ананас смесен с коняка(уиски).
Върху него се намазва, разбитата със захар и миксер сметана. Всичките плодове, бананите, портокалите, кивито са предварително нарязани на малки парченца и са смесени с ванилията.
Така върху сметаната се слагат една част от плодовете.
Отгоре се поставя следващият блат и се повтаря същата процедура до крайното подреждане на тортата.
Най-отгоре се намазва със сметана обилно отгоре и отстрани по желание може да се украси с шоколадови пръчици или ако имате кокосови стърготини.
Тази торта е желателно да се направи поне 6-8 часа преди консумиране, защото се консумира достатъчно охладена, трябва да се остави в хладилника за поне 6 часа.
Надявам се че ще ви хареса.
ТОРТАТА Е СУПЕР!