Нужни продукти

1 връзка магданоз (10-15 стръка)
1 вр. девисил (10-15 стръка)
1 вр. джоджен (10-15 стръка)
1 вр. копър (10-15 стръка)
100-150 гр. люти чушлета леко пукнати
1 1/2 коф. кисело мляко
1-2 жълтъка
3-4 скилидки чесън
2-3 с.л. олио
сол на вкус

Стъпки

В купа слагаме леко запечени чушлета към тях добавяме нарязаните на ситно подправки. След това добавяме разбитите жълтъци и киселото мляко, чесъна и олиото. Овкусяваме със солта и сервираме охладено.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар
28.04.2012 г. 14:27 Полезен 3

Наличието на сурови жълтъци в готовия продукт крие сериозна опасност от САЛМОНЕЛОЗА и е редно в подобни рецепти да има предупреждение за използване на яйца с гарантиран произход при спазване на съответните санитарни изисквания.

Alex коментира

Подобни рецепти