Нужни продукти                        
                        
                                
                                краставици(дълги)                                
                            
                                                                                                            
                                
                                печени обелени чушки                                
                            
                                                                                                            
                                
                                сирене                                
                            
                                                                                                            
                                
                                чесън                                
                            
                                                                                                            
                                
                                копър                                
                            
                                                                                                            
                                
                                малко майонеза                                
                            
                                                                            Стъпки
                        Краставиците се нарязват на дълги,тънки ленти (може с белачката). В единия край на лентата се слага плънка от смачканото с чесъна, копъра и майонезата сирене. Навива се на руло. По същия начин се правят и чушките. Подреждат се в чиния и се поднасят с ракия!
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти
                         
                            
                            
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
             
             
                        