От първите продукти замесваме меко тесто. Разделяме го на 3 равни части и го оставяме в хладилника за половин час. Белтъците разбиваме на пяна, като добавяме постепенно 2 ч.ч захар. Вземаме 1 част от тестото растиламе в тава мажем с една третата от сместа с белтъка и печем на ниска темепература. Другите 2 части по същият начин докато направим 3 блата.
200 гр масло се разбива с 1 кондензирано мляко
След като се изпечат блатовете, редим - блат крем, блат крем, блат крем.
Правим шоколадова глазура:слагаме млякото да кипне и към него се прибавяме шоколада начупен на парчета, маслото, какаото и пудрата захар. Бъркаме с дървена шпатула до разтопяване на шоколада и желаната гъстота. Нанасяме хаотично глазура и поръсваме с орехи.