Нужни продукти

600 г. агнешко месо
100 мл. олио
40 г. масло
1 морков
1 гл. лук
3 скилидки чесън
магданоз
чубрица
черен пипер
сол
100 мл вино
Нужно Време
подготовка 735 минути
готвене 120 минути
общо 855 минути

Стъпки

Направете марината от виното, олиото, настъргания морков, нарязаните на ситно лук, чесън и магданоз, чубрицата, солта и черния пипер. Поставете месото нарязано на парчета, да престои в маринатата 1 нощ. На другата сутрин го сложете да ври на тих огън в маринатата, като добавите маслото. Ако сосът изври, преди месото да е омекнало, добавете малко вода.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти