ИВАНКА ТОДОРОВА ВАСИЛЕВА ОТ ХАСКОВО
ЗА рецептата

Благодаря, че избрахте моята рецепта. След като я пробвате коментирайте моля.

Нужни продукти
1 пак. кори
500 гр. кайма
200 гр. кашкавал
1/2 ч.ч. ориз
1 пак. краве масло
3-4 домата
400 гр. извара
2 средно големи глави лук
3 яйца
1 майонеза
сол
чубрица
1-2 ч.ч. вода
Нужно Време
подготовка 45 минути
готвене 40 минути
общо 85 минути
Стъпки

Запържва се лука с 1/2 пак. масло, слага се каймата, също да се позапържи малко с лука, слагаме ориза, също да се позапържи леко, прибавят се доматите, солта и чубрицата.

Като се посвари ориза се вади да поизстине, около 10 мин., през това време настъргваме кашкавала, след като сме готови прибавяме към сместа кашкавала, изварата, яйцата и майонезата всичко това го разбъркваме добре.
След това разтапяме останалото 1/2 масло. Вземаме и съвсем малко олио и започваме да редим кора, смес, кора, смес и т.н., докато ги наредим. Вземаме нож и нарязваме баницата. Пече се в предварително загрята фурна на 200C.

Чакаме да се изпече и мога да ви пожелая, след като е готова добър апетит.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти