Брауни
Сладкишът е изключително сладък, така че не прекалявайте с консумацията му. Задължително ползвайте натурален черен шоколад, а не млечен или друг вид!
Стопете заедно маслото и натрошения шоколад в микровълнова фурна или в средно нагорещен съд, като първо стопите маслото и след това прибавите шоколада.
В друг съд разбъркайте яйцата и захарта, като след това постепенно прибавите и брашното. Към тази смес прибавете и стопената шоколадова смес и разбъркайте. Накрая прибавете и едро натрошените орехи.
Изсипете сместа в малка тава (трябва да се получи поне 2-3 см слой) и печете 15 минути във фурна загрята предварително на 200 градуса.
Не препичайте! Сладкишът е най-вкусен, когато във вътрешността си не е сух - може да разберете това като го разрежете леко с нож и по него трябва да останат следи от сместа. Препоръчително е да се консумира студен.
ако сте решили да правите Брауни това е рецептата!!!! Но печете 30-ч0 мин.иначе си е сурово!!