ЗА
                                    рецептата                                
                                За рожден ден и др празници.
                            Нужни продукти                        
                        
                                
                                3 бр. готови блатове                                 
                            
                                                                                                            
                                
                                1 1/2 ч.ч. пудра захар                                 
                            
                                                                                                            
                                
                                есенция ром                                 
                            
                                                                                                            
                                
                                200 гр. течен шоколад                                 
                            
                                                                                                            
                                
                                500 мл. течна сметана                                 
                            
                                                                                                            
                                
                                шоколадови пръчици                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 тарелка еклери                                 
                            
                                                                                                            
                                
                                3 банана                                
                            
                                                                                                            
                                
                                фондан за украса                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        60
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        30
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        90
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        В подходяща чиния, нареждаме един блат и леко го сиропираме със захарен сироп в който сме сложили ромовата есенция. 
Намазвам тънък слой с разтопения шоколад, покривам го с разбитата сметана с 3 с.л. пудра и част от разтопения шоколад, нареждам кръгчета банани, следва втория блат, леко сиропиран и намазан със сметана, нареждаме нарязани на половина еклери и покриваме отново със сметана завършваме с последния блат, намазан и той и украсен със шоколадови пръчици и рози от фондана.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти