![Еклери с коприва и сушен лук и пълнеж със скаморца](/files/thumbs/3/5/8/358e5eaae3d69b1b9bd3b3d45b94fa81ee48474f/1342007105__565_380.jpg)
Еклери с коприва и сушен лук и пълнеж със скаморца
http://magecreations.blogspot.com
За приготвянето на еклерите слагаме в тенджера водата, масло и солта и оставяме да заврят. След това добавяме брашното, копривата, сушения лук и черния пипер. Бъркаме с дървена лъжица докато се образува топка. Охлаждаме за 2-3 минути и прибавяме едно по едно яйцата, като непрекъснато бъркаме. От сместа оформяме топчета с помощта на лъжица. Печем на 180 градуса за около 30 минути.
За пълнежа настъргваме скаморцата и прибавяме топеното сирене и ситно нарязан магданоз.
Срязваме еклерите и пълним с пълнежа.
Добър апетит!
Готвенето като страст и въображение..
Идеята за еклерите е взаимствана от списание "Меню".