Нужни продукти

300 гр. гъби
3-4 бр. червен домат
300 гр. луканка (може и луканков салам)
1 бр. яйце
100 - 150 гр. масло
магданоз
черен пипер
сол
Нужно Време
подготовка 15 минути
готвене 15 минути
общо 30 минути

Стъпки

Измитите гъби се нарязват на по-едри кубчета, маслото се разтапя на тих огън и се добавят гъбите да се задушат. След като, гъбите са минали леко през топлинната обработка се добавят и нарязаните на кубчета домати, добавя се и нарязаната луканка. След като доматите омекнат се добавят подправките и магданоза. Най-накрая се добавя и яйцето разбърква се, оставя се малко да се запържи и ястието е готово за сервиране.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти