Нужни продукти
4 кренвирша
40 гр. брашно
100 гр. стерилизирани гъби
20 гр. соев сос
80 гр. кашкавал
Нужно Време
подготовка 10 минути
готвене 10 минути
общо 20 минути
Стъпки

Нарязваме кренвиршите на колелца. Посипваме ги с брашно, колкото поемат. Запържваме ги в тиган до златисто. Слагаме гъбите и 100 мл. вода. Добавяме соевия сос и бъркаме докато се сгъсти така, че да прави пътечка, като се пробва по дъното на тигана. Сипваме в порционна чиния и поръсваме с кашкавала. Невероятно бързо и вкусно.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
20.12.2010 г. 09:34 Полезен 2

по същия начин се правят и хепи къстчета в ресторантите хепи само че вместо кренвирши се слага пилешко месо от бутче. опитайте , страхотхно вкусно и бързо

руслан коментира
13.08.2012 г. 11:50 Полезен 0

Здравей, Невероятно интересна рецепта. Ще я пробвам. Племеничките много обичат кренвирши и кашкавал и ще им допадне. Успешна седмица!

magecreations коментира
Подобни рецепти